Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Maria Holmström - 20 maj 2010 20:32

Skolan har varit bra, det gick fort eftersom de mest vart prat om 'torsbergs på stan' som inträffar imorn. Då vi ska stå mitt i bollnäs och visa olika saker utifrån omvårdnad. Men det kommer nog gå super bra!

När vi slutat åkte vi in te stan och kika lite innan vi åkte hem. Va in på apoteket, lindex & nån sko affär. När vi va framme i alfta, vart jag och Johanna avsläppta vid ica. För Johanna hade sin cykel där sän i morse när vi skulle te bankomaten innan vi hoppa på bussen. Så gick vi upp till hemköp och handlade lite mjölk och kycklingkorv. Så va de bara hem och börja diska för att få nån plats för matlagning. Undertiden jag diskade kom Fredrik över en sväng, för att säga hej då innan han åker hem imorn och inte kommer tillbaka till alfta nå mer. Men de va en trevlig pratstund! Sedan skulle han hem och göra käk och jag skulle ut och gå en vända tillsammans med Elin & Jenna. Det va mysigt att få komma ut nu när de börjar bli så bra väder. Mötte mamma vid ica en sväng, hon lämna lite post och ett par arbetsbyxor, som jag troligtvis kommer i till somaren när jag ska jobba! Så vart de en sväng upp till kvarnsveden och doppa tårna. Kan inte påstå att det är vart i vattnet iaf! Sän skulle Elin & Jenna hem och jag skulle hem till älsklingen. Vi vek åt varsitt håll vid maxim, då jag träffa på Kenny & hans brud. Snacka lite med dom, sän sprang jag hemmåt. När jag kom hem satt älsklingen i soffan och väntade på mig. Börja göra årdning maten lite till han innan jag skulle ut och snacka med Johanna. Då fick han ta över sin egen mat.

Ute prata jag & Johanna en stund innan vi gick bort till Klang, där alla satt ute och fika. De va Patricia hennes unge, mamma & syskon & Klang hennes unge och mamma & pappa + jag & Johanna. De va himla trevlig, mycke barn och lite prat emellan! Så börja de regna och jag smet hem under tak. Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem från garaget. Han skulle dit och fixa nå ljud i bilen, varför han tycker de känns nödvändigt vet jag inte, han kommer inte få spela nå när jag är med iaf! Och defenitift inte efter oktober. Men vill han nöja sig med de i nån månad till så får han väl gö de, bara jag slipper hörat så är jag nöjd!

Nu ska jag käka lite Fil & njuta av lugnet innan älsklingen kommer, Hehe!


HejjSvejjs! :) <3

Av Maria Holmström - 20 maj 2010 08:13

God morgon!

Inatt har jag sovit riktigt bra, trotts att jag haft en turnado i sängen (min älskling). Han har dock inte kunna ligga still men sovit väldigt tungt! Hela morgonen har jag kännt hur den vrider och sparkar inne i magen, en riktigt underbar känsla. Fast värre är de ju att hitta kläder som ska på, jag är riktigt trött på mjukisar, jeans kan jag inte ha & leggings är de ända jag andvänt i flera veckor.. Ja plånboken är liten när man kollar på dagen priser.. Snart har jag ju inte ens råd med FIL!!! Och då är livet slut, ingen överlever en dag utan fil "mumma" :)


Nej nu blir de till och rota i garderoben och se vad man finner. Sän blir de skola & bara massa plugg (eller inte) Väldigt slappt nu dom sista veckorna i skolan! Skönt som bara den, och slippa stressa!

Nä nu måste jag kila, hörs senare :)


HejjSvejjs! <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards