Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Maria Holmström - 21 maj 2010 21:17

Hej igen!

Idag på torsbergs på stan gick de jätte bra. Det va mycket folk och väldigt många som kom te min "station" och ville kolla blodtryck. Men det va kul att få göra nå inte bara sitta där. Efter att ha tagit blodtryck i en timme, fick jag åka hem!

Jag hoppade av vid kyrkan i alfta för att gå te butiken och hälsa på Ulrika. Vi satt och prata mycket, innan jag massera hon. Efter de så gick jag och beställde en pizza som vi dela på. Precis när vi käka klart kom älsklingen från garage och hämta mig. Då åkte vi direkt till Molin & Sandra för att hämta skrivbort & natt bord. Efter de fick Arne tillbaka sin dammsugare, som vi lånat för att lägenheten inte skulle damma igen.

Så vart de grillad korv med bröd, och massa prat. Efter de så gick vi upp till lägenheten, där killarna spelar musik och Lisa & jag sitter vid datan och kollar runt.

Det blir väl sängen snart, för trött är jag så de bara skriker om de!

Men vi hörs väl imorgon, nå mer viktigt hinner de dock inte hända.


Tjjingeliing! :) <3

Av Maria Holmström - 21 maj 2010 08:48

Wiii, änkligen fredag :)

Och hela helgen hoppas jag blir som jag vill! Jag vill bara ta det lungt titta på film och mysa med älskling. Men känner jag han rätt kommer de aldrig inträffa, För han kan inte säga nej om nån frågar han om han ska med på nå. Sa han hinner jag nog inte se mycket av, Hehe! Men iannatfall kanske de finns nån annan som vill leka med mig och bebis? Bara ringa isf, för sitta hemma och ruttna själv, det gör jag inte!


Nu blir de, leta på lite kläder och ta bussen till skolan. Får väl se om de blir nå lyckat på stan idag. Jag kommer iaf göra bort mig minst femtioelva gånger, Haha. Sånt får man leva med!

Ha en bra dag hörs väl på bloggen senare :)


Tjjingeliing! :) <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards